Jucătorii Csepreghi şi Criciotoiu au plecat de la HCM Constanţa

Jucătorii Alexandru Csepreghi şi Bogdan Criciotoiu au plecat de la HCM Constanţa, urmând să evolueze din sezonul viitor la formaţiile Creteil (Franţa), respectiv TSG Friesenheim (Germania), transmite corespondentul MEDIAFAX.

227 afișări
Imaginea articolului Jucătorii Csepreghi şi Criciotoiu au plecat de la HCM Constanţa

Jucătorii Csepreghi şi Criciotoiu au plecat de la HCM Constanţa (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

După şapte sezoane petrecute la Constanţa, Csepreghi a decis să îşi continue cariera în străinătate. "S-a încheiat un punct important în cariera mea şi începe o nouă provocare. Sper ca HCM să obţină rezultate foarte bune în continuare", a declarat, luni, interul stânga.

De asemenea, Bogdan Criciotoiu a afirmat că vrea să încerce o altă experienţă într-un campionat mai puternic. "Sunt fericit că am petrecut trei ani şi jumătate alături de aceşti băieţi extraordinari. Merg într-un campionat mult mai puternic şi va fi o altă experienţă", a menţionat Criciotoiu.

Cei doi handbalişti au ajutat în acest sezon formaţia HCM Constanţa să câştige al nouălea titlu de campioană din istoria sa şi al şaselea consecutiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici