Klopp, primul trofeu în anul despărţii de Liverpool: cormoranii au câştigat Cupa Ligii

Liverpool a câştigat duminică Cupa Ligii, pe Wembley, învingând Chelsea cu 1-0, printr-un gol marcat în prelungiri de căpitanul Virgil van Dijk.

265 afișări
Imaginea articolului Klopp, primul trofeu în anul despărţii de Liverpool: cormoranii au câştigat Cupa Ligii

Jurgen Klopp

Olandezul Van Dijk s-a înălţat la un corner în minutul 118 şi a marcat cu capul, Liverpool adjudecând astfel primul trofeu al sezonului în Anglia.

Cele două echipe au avut numeroase ocazii în primele 90 de minute şi au avut goluri anulate după lungi verificări VAR. Reuşita lui Raheem Sterling pentru Chelsea din prima repriză a fost anulată pentru că Nicolas Jackson era în offside la faza de construcţie, în timp ce lovitura de cap a lui Van Dijk din repriza a doua a fost anulată pentru o infracţiune a lui Wataru Endo.

De asemenea, ambele echipe au nimerit bara, prin Cody Gakpo de la Liverpool în prima repriză şi Conor Gallagher de la Chelsea în a doua.

Este a treia victorie în meciuri de cupă pentru Liverpool, sub conducerea lui Jurgen Klopp, în faţa lui Chelsea în ultimii doi ani, Reds câştigând Cupa Ligii şi Cupa Angliei în 2022, după remize fără goluri şi lovituri de departajare.

Managerul german a anunţat că acesta este ultimul său sezon pe banca formaţiei din oraşul trupei Beatles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici