Lăcătuş: Mutu nu este un exemplu pentru români

Tehnicianul stelist Marius Lăcătuş a declarat că atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, nu este un exemplu pentru români deoarece un jucător care este mai cunoscut pentru viaţa sa privată decât pentru realizările din teren nu poate reprezenta un punct de referinţă, informează calciomercato.com.

61 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Mutu nu este un exemplu pentru români

Lăcătuş: Mutu nu este un exemplu pentru români (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu nu este un exemplu pentru noi, românii, deoarece, deşi recunoaştem importanţa sa determinantă pentru echipa naţională, nu poate fi un punct de referinţă un jucător mai cunoscut pentru viaţa sa personală decât pentru ceea ce a realizat în teren", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş, care a evoluat la Fiorentina în sezonul 1990/1991, a precizat că are mulţi prieteni la Florenţa. "Am lăsat mulţi prieteni la Florenţa. Sunt sigur că unii fani italieni care îşi amintesc de mine ca jucător de Serie A vor susţine şi Steaua mea", a adăugat el.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost suspendat nouă luni, în acest an, pentru dopaj. În luna octombrie, cu puţin înainte de revenirea în teren, Mutu a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei.

Formaţia Steaua întâlneşte, astăzi, de la ora 22.05, în deplasare, echipa Napoli, în ultimul meci al Grupei K din Liga Europa, transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici