Leonid Carp şi Victor Mihalachi au cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Leonid Carp şi Victor Mihalachi au cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Belgrad, la proba de dublu 1000 de metri (distanţă olimpică).

168 afișări
Imaginea articolului Leonid Carp şi Victor Mihalachi au cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Leonid Carp şi Victor Mihalachi au cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Cei doi tricolori, vicecampioni europeni şi mondiali în 2017, dar pe distanţa de 500 de metri, s-au calificat direct în finală, după ce au încheiat seria de calificare pe poziţia a doua (3:42,045), după germanii Oeltze şi Kretschmer (3:41,812), campioni mondiali şi europeni en titre pe distanţa de o mie de metri. Kretschmer este şi campion olimpic în 2012.

O prezenţă în finală şi-au asigurat şi fetele de la kaiacul de dublu, pe distanţa de 1000 de metri. Irina Lauric şi Florentina Caminescu au câştigat seria de calificare (3:49,623)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici