Liga Campionilor, semifinale | Tottenham - Ajax Amsterdam s-a încheiat 0-1

Marţi seară, 30 aprilie, a avut loc prima semifinală din Liga Campionilor. În capitala Angliei, la Londra, a avut loc manşa tur din această fază a competiţiei între Tottenham şi Ajax Amsterdam. Partida s-a încheiat 1-0 pentru olandezi, iar calificarea se va decide pe 8 mai pe "Johan Cruijff Arena".

718 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor, semifinale | Tottenham - Ajax Amsterdam s-a încheiat 0-1

Liga Campionilor, semifinale | Tottenham - Ajax Amsterdam s-a încheiat 0-1

Ajax a deschis tabela de marcaj. Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani Donny van de Beek a înscris în minutul 15 al partidei.

În minutul 31, Tottenham a primit o lovitură dură, l-a pierdut pe Vertonghen, care la o lovitură liberă a echipe sale, el şi coechipierul lui Alderweireld s-au lovit cap în cap din dorinţa de a juca mingea. Vertonghen a suferit, cel mai probabil o fractură de piramidă nazală. Fotbalistul a primit îngrijiri medicale, a vrut să continue, dar nu pentru mult timp, pentru că i s-a făcut rău şi a ieşit.

Tottenham a fost la un pas să restabilească egalitatea prin Alderweireld, care a reluat bine cu capul, din interioul careului, după o lovitură liberă executată de Trippier de pe dreapta, dar mingea a trecut puţin peste transversală.

În repriza a doua, în minutul 50 Dele Alli a şutat din voleu, din interiorul careului, dar Onana a fost pe fază şi a reţinut.

Ajax a fost aproape să îşi dubleze avantajul. În minutul 78, Neres a încercat o finalizare la colţul stâng, dar mingea a lovit bara.

S-a încheiat 1-0 pentru Ajax Amsterdam, iar partida retur va fi pe 8 mai, de la ora 22:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici