Lopez Caro a fost suspendat din funcţia de antrenor principal al FC Vaslui

Antrenorul echipei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a fost suspendat din funcţie, în urma unei decizii luate, vineri, de Consiliul de Administraţie al clubului moldav, tehnicianul urmând să fie cercetat disciplinar.

23 afișări
Imaginea articolului Lopez Caro a fost suspendat din funcţia de antrenor principal al FC Vaslui

Lopez Caro a fost suspendat din funcţia de antrenor principal al FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Începând cu 8 octombrie, ora 14.00, în urma deciziei Consiliului de Administraţie al Sporting Club SA Vaslui s-a dispus începerea cercetării disciplinare cu privire la salariatul Juan Ramon Lopez Caro, antrenor principal al Sporting Club Vaslui, precum şi constituirea unei comisii de cercetare disciplinare prealabilă. Pe perioada cercetării disciplinare, în baza articolului 52, litera a, din Codul Muncii, contractul individual de muncă încheiat cu domnul Juan Ramon Lopez Caro se suspendă", se arată într-un comunicatul de presă al FC Vaslui.

Potrivit sursei citate, pe perioada suspendării lui Lopez Caro, clubul va apela la serviciile unui antrenor interimar, care va fi anunţat în cel mai scurt timp.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat joi, după şedinţa de pregătire condusă de Lopez Caro, că mai sunt mici detalii de pus la punct privind rezilierea contractului tehnicianului, iar de la amicalul cu Dacia Chişinău de sâmbătă, antrenorul nu va mai fi pe banca tehnică a moldovenilor.

Josep Vandellos, avocatul lui Caro, a anunţat, printr-un comunicat, că tehnicianul spaniol nu intenţionează să cedeze "presiunilor la care este supus în mod constant" de oficialii grupării moldovene.

Oficialii clubului îi reproşează lui Caro rezultatele slabe ale echipei, dar şi modul în care pregăteşte formaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici