Lukaku salvează onoarea lui Inter Milano în confruntarea cu Porto din Liga Campionilor

Internaţionale Milano a întrerupt miercuri seara seria de 22 de meciuri fără înfrângere a lui FC Porto, reuşind să se impună, scor 1-0 (0-0), pe San Siro, cu un gol târziu, marcat de Lukaku spre sfârşitul partidei contând pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor.

191 afișări
Imaginea articolului Lukaku salvează onoarea lui Inter Milano în confruntarea cu Porto din Liga Campionilor

Lukaku salvează onoarea lui Inter Milano în confruntarea cu Porto din Liga Campionilor

Lautaro Martinez a trimis prima dată mingea spre poarta lusitanilor în minutul 13, lovitura sa de cap trecând peste, pentru ca peste 5 minute să fie blocat în momentul şutului, dintr-o situaţie ideală de a marca.

Calhanoglu e primul care prinde cadrul porţii, însă Diogo Casta e de neînvins, la fel ca şi omologul său, Andre Onana, care a scos la rândul său, de lângă bară, cu o intervenţie spectaculoasă, şutul lui Marko Grujic, din minutul 37.

Digo Costa devine eroul reprizei, în minutele suplimentare de joc, când Baston reuşeşte să trimită cu capul spre poartă.

Repriza secundă e chiar mai animată, oaspeţii având totuşi mai multe ocazii, Taremi şi Zaidu nereuşind să-l surprindă pe Onana.

Otavio (FC Porto) are o intrare neglijentă în minutul 78, iar arbitrul Srdjan Jovanovic îi arată al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Cu un om mai mult pe teren, italienii se dezlănţuie şi în minutul 86, Lukaku marchează golul victoriei, cu mult noroc, după ce o minge trimisă de el cu capul a nimerit bara şi i-a revenit pentru a trimite pe lângă Diogo Costa.

Inter obţine victoria, însă cu un avans minim de un singur gol va avea o sarcină dificilă în returul de peste 3 săptămâni, de la Porto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici