Manchester United a făcut o ofertă de 80 de milioane de lire sterline pentru Harry Maguire – presă

Echipa din Premier League, Manchester United, i-a făcut lui Leicester City o ofertă de 80 de milioane de lire sterline pentru fundaşul Harry Maguire.

74 afișări

Ole Gunnar Solskjaer îşi caută un fundaş central pentru a-şi completa noua linie de apărare, după ce l-a adus în formaţie pe fundaşul dreapta Aaron Wan Bissaka.

Principala ţintă a lui Solskjaer este jucătorul lui Leicester City, Harry Maguire, fundaşul de care s-au arătat interesaţi şi rivalii Manchester City.

Oficialii lui Leicester City au refuzat deja două oferte pentru Maguire, una dintre ele venind din partea lui Manchester United care oferea 70 de milioane de lire sterline pentru fundaş.

Potrivit TalkSport, United au venit cu o ultimă ofertă pentru Leicester, ”diavolii roşii” oferind 80 de milioane de lire sterline pentru jucătorul de 26 de ani.

Manchester United a mai semnat, în această vară, cu jucătorii Aaron Wan Bissaka, transferat de la Crystal Palace, şi Daniel James, transferat de la Swansea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici