Manchester United-Liverpool, meci de 5 stele în 16-imile Cupei Angliei

  • Ocupantele primelor două locuri în Premier League, Manchester United şi Liverpool, vor juca în runda a patra a 16-milor de finală ale prestigioasei competiţii Cupa Angliei.
  • Meciul se va juca pe Old Trafford pe 23 sau 24 ianuarie, anunţă BBC Sports.
1625 afișări
Imaginea articolului Manchester United-Liverpool, meci de 5 stele în 16-imile Cupei Angliei

Sursa foto: profimedia

Luni după-amiază a avut loc la Londra tragerea la sorţi pentru runda a patra a Cupei Angliei. Cea mai intresantă partidă se va juca pe Old traford, între Manchester United şi Liverpool, cele care ocupă primele două locuri în clasamentul la zi din Premiere League.

Echipa de primă ligă, Wolverhampton Wanderers, va fi oaspetele celor de la Chorley, club aflat la al şaselea nivel în fotbalul englez, care a învins pe Derby County în runda a 3-a.

Arena Whaddon Road va fi în sărbătoare pe 23 ianuarie când Cheltenham Town, din League Two (nivelul 4 în fotbalul englez) va primi vizita superstarurilor lui Manchester City.

O altă confruntare interesantă în competiţia surprizelor va fi cea dintre Tottenham-ul lui Jose Mourinho şi Wycombe Wanderers, pe Adams Park.

Tragerea la sorţi de luni a stabilit şi meciurile din optimile de finală, care se vor juca între 9 şi 11 februarie.

Cupa Angliei turul patru:

Cheltenham Town - Manchester City

Bournemouth - Crawley Town

Swansea City - Nottingham Forest

Manchester United - Liverpool

Southampton / Shrewsbury v Arsenal

Barnsley - Norwich

Chorley - Wolves

Millwall - Bristol City

Brighton - Blackpool

Wycombe - Tottenham

Fulham - Burnley

Sheffield United - Plymouth

Chelsea v Luton

Stockport / West Ham - Doncaster

Brentford - Leicester

Everton - Sheffield.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici