Marius Lăcătuş va semna cu CSMS Iaşi: Venirea la Iaşi nu este un pas înapoi

Antrenorul Marius Lăcătuş, care va semna un contract cu CSMS Iaşi, a declarat, luni seară, la sosirea pe aeroportul din Iaşi, că preluarea unei echipe de Liga a II-a nu i se pare un pas înapoi în carieră.

288 afișări
Imaginea articolului Marius Lăcătuş va semna cu CSMS Iaşi: Venirea la Iaşi nu este un pas înapoi

Marius Lacatus (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Venirea la Iaşi nu este un pas înapoi. Cineva trebuie să antreneze şi în Liga a II-a. Viorel Moldovan, care este şi el o fostă glorie a fotbalului românesc, nu antrenează în Liga a II-a? Plus că am venit într-un oraş mare, aşa cum este Iaşul şi care are o echipă cu tradiţie. A trecut ceva timp de când nu am mai antrenat şi acum s-a ivit această ocazie. Îi ştiu pe câţiva dintre jucători. Marius (n.r. - Marius Onofraş) este chiar din familie. Este finul meu. Voi avea timp să-i cunosc pe toţi şi să ne pregătim cât mai bine", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul a mai precizat că îşi doreşte o echipă care să lupte până în ultimul minut să câştige: "Nu ştiu dacă jucătorii mei vor fi «fiare» pe teren. Nu trebuie să copieze pe cineva. Eu o să le cer să fie agresivi, în sensul bun al cuvântului, şi să lupte până în ultimul minut pentru victorie. Voi încerca să scot tot ceea ce este mai bun din fiecare jucător".

Marius Lăcătuş va semna marţi un contract pentru o perioadă de un an şi jumătate cu formaţia CSMS Iaşi, după care va avea loc conferinţa de prezentare a noului antrenor al grupării din Dealul Copoului. El îl va înlocui pe Costel Enache, care şi-a reziliat pe cale amiabilă înţelegrea cu CSMS Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici