Marius Şumudică i-a cerut tricoul lui Emmanuel Adebayor: Vreau să îl am amintire cu urma de pe mână

Antrenorul formaţiei Kayserispor, Marius Şumudică, a mărturisit că i-a cerut tricoul atacantului Emmanuel Adebayor, ca să aibă amintire urma lăsată de henţul comis de fotbalistul togolez la golul de 1-1 al meciului cu Istanbul Başakşehir.

377 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică i-a cerut tricoul lui Emmanuel Adebayor: Vreau să îl am amintire cu urma de pe mână

Marius Şumudică i-a cerut tricoul lui Emmanuel Adebayor: Vreau să îl am amintire cu urma de pe mână

Antrenorul român a vorbit şi despre greşeala de arbitraj care l-a privat de o victorie, dar şi despre nervii din jurul meciului. Şumudică a dezvăluit şi o discuţie pe care a avut-o cu Emmanuel Adebayor.

Umut Bulut a deschis scorul pentru Kayserispor pe teren propriu, însă Emmanuel Adebayor a egalat, după un henţ nesemnalizat de arbitri. Atunci, Şumudică s-a înfuriat şi, la finalul meciului, a criticat arbitrajul. Şumudică a cerut respect pentru echipa sa şi a dezvăluit că, la finalul meciului, Adebayor a recunoscut că a comis henţ. Mai mult, antrenorul român şi fotbalistul de 33 de ani au avut o discuţie amuzantă.

"Un rezultat extraordinar. O echipă calificată în grupele Europa League, cu şanse la primăvară. Jucători ca Adebayor, Inler, Clichy. Sunt mândru de ceea ce realizăm aici, împreună cu staff-ul meu. Am reuşit să aducem 28.000 de spectatori în tribune. Anul trecut aveau 3.000. Am reuşit să-i fac să vină la stadion.

Am fost un pic deranjat. Vreau să-mi clădesc un nume aici, nu e uşor să intri în circuitul acestei ţări. Sunt doar patru antrenori străini.

I-am zis lui Adebayor: «Te rog frumos, după meci să-mi dai şi mie tricoul tău că vreau să-l amintire cu urma de pe mână». Mi-a spus «ăsta-i fotbalul». Antrenorul lor a declarat că-mi va trimite tricoul lui, dar îl vreau pe ăla din prima repriză", a spus Marius Şumudică la DigiSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici