Medicii au fost surprinşi să afle care este vârsta biologică a lui Cristiano Ronaldo

La 33 de ani, Cristiano Ronaldo reuşeşte, în continuare, să surprindă lumea fotbalului mondial. Cu un fizic de invidiat, superstarul portughez se menţine la un nivel incredibil, iar jurnaliştii spanioli au descoperit că vârsta biologică a superstarului portughez este de doar 23 de ani!

5701 afișări
Imaginea articolului Medicii au fost surprinşi să afle care este vârsta biologică a lui Cristiano Ronaldo

Medicii au fost surprinşi să afle care este vârsta biologică a lui Cristiano Ronaldo

Odată cu înaintarea în vârstă, majoritatea specialiştilor din fotbalul mondial aştepta o scădere a ritmului din partea lui Cristiano Ronaldo, dar lucrurile stau exact invers.

Înalt, rapid, CR7 e greu de deposedat în duelurile unu la unu, are o detentă mult peste medie şi rare sunt meciurile pe care nu le termină în teren, iar explicaţia stă, evident, în pregătirea fizică. Ştiut faptul că Ronaldo e obsedat de aspectul fizic, jurnaliştii din Spania au căutat date în istoricul lui medical, iar surpriza nu a fost deloc mică.

Jurnalista Arancha Rodriguez a fost ceea care a făcut cercetări şi a pus mâna pe istoricul medical din ultimii ani al superstarului lui Real Madrid. Ce a descoperit?

Procentul de grăsime din corpul lui Ronaldo e de doar 7% (10-11% e media unui jucător profesionist de fotbal), iar masa musculară e prezentă în proporţie de 50% (46% reprezintă procentul unui fotbalist profesionist).

Puse cap la cap, datele conduc spre concluzia că vârsta biologică a atacantului de pe Bernabeu este de...23 de ani!

ARTICOL PROSPORT

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici