Medicul echipei Şahtior: Am discutat cu Lucescu. A trecut peste subiectul sănătăţii sale şi a început să vorbească despre fotbal

Medicul echipei Şahtior Doneţk, Artur Gluşcenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean că a discutat la Spitalul Universitar de Urgenţă cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sănătăţii sale, vorbind despre fotbal.

94 afișări
Imaginea articolului Medicul echipei Şahtior: Am discutat cu Lucescu. A trecut peste subiectul sănătăţii sale şi a început să vorbească despre fotbal

Medicul echipei Şahtior: Am discutat cu Lucescu. A trecut peste subiectul sănătăţii sale şi a început să vorbească despre fotbal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Mircea Lucescu ia calmante, dar tot timpul a fost conştient. Am discutat. Mister a trecut peste subiectul sănătăţii sale şi a început să vorbească despre fotbal. Doctorii români ne-au cerut politicos să nu îl deranjăm pe pacient cu conversaţii lungi", a spus Gluşcenko.

Medicul a precizat că este mulţumit de felul în care au reacţionat medicii din România după accidentul suferit de Lucescu. "Pot să spun că starea lui Mircea Lucescu este stabilă. Doctorii locali au făcut tot ce era necesar în astfel de situaţii. Am discutat cu şeful secţiei în care este internat Mister. Suntem mulţumiţi de acţiunile colegilor noştri", a afirmat el.

Gluşcenko a menţionat că este bine că este însoţit în România fundaşul Răzvan Raţ. "Au existat unele probleme organizatorice în România, pe care Răzvan le-a rezolvat repede", a explicat medicul.

Artur Gluşcenko a mai spus că va rămâne la Bucureşti atâta cât va fi necesar, vorbind şi despre interesul mare al mass-media pentru situaţia lui Lucescu: "La spital este un adevărat asediu al ziariştilor. La intrare şi pe etaje sunt agenţi de pază, pentru a nu pătrunde cineva înăuntru. Când am ajuns acolo practic am trecut printr-un cordon de ziarişti".

Mircea Lucescu a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici