Meireles, suspendat 11 meciuri pentru că a scuipat un arbitru

Mijlocaşul portughez al echipei Fenerbahce, Raul Meireles, a fost suspendat 11 meciuri şi amendat cu suma de 8.500 de euro de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal, pentru că l-a scuipat pe arbitru la derbiul cu Galatasaray, informează presa turcă.

116 afișări
Imaginea articolului Meireles, suspendat 11 meciuri pentru că a scuipat un arbitru

Meireles, suspendat 11 meciuri pentru că a scuipat un arbitru

Incidentul s-a petrecut la meciul disputat duminică, pe Turk Telecom Arena. În minutul 82, la scorul de 2-1 în favoarea gazdelor, Meireles a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat. Nemulţumit de decizie, portughezul l-ar fi scuipat şi l-ar fi făcut homosexual pe arbitru, conform raportului acestuia din urmă.

După meci, Meireles a negat acuzaţiile.

Raul Meireles a semnat, în septembrie, un acord valabil pentru patru sezoane cu Fenerbahce. Potrivit presei engleze, gruparea turcă a plătit pentru Meireles clubului Chelsea Londra opt milioane de lire sterline (10 milioane de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici