Mesajul lui Băsescu: Şansele fetelor noastre de a juca în semifinale rămân mari. Să fim alături de naţională

Fostul preşedinte Traian Băsescu a transmis, duminică, un mesaj de încurajare după înfrângerea suferită de naţionala de handbal feminin în faţa Olandei la Campionatul european, fostul şef de stat subliniind că şansele de calificare în semifinale sunt în continuare mari.

980 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Băsescu: Şansele fetelor noastre de a juca în semifinale rămân mari. Să fim alături de naţională

Băsescu: Şansele fetelor noastre de a juca în semifinale rămân mari. Să fim alături de naţională

"România – Olanda 24 -29. Azi jocul fetelor nu a mers ca în primele trei jocuri de la Campionatul European, dar şansele fetelor noastre de a juca în semifinale rămân mari dacă vor câştiga meciurile cu Ungaria şi Spania. Chiar dacă au avut o zi proastă (multe bare, multe ratări, multe greşeli individuale în apărare) , important este că au jucat la efort maxim până în ultima secundă, ceea ce îmi dă certitudinea că avem şanse bune în următoarele două meciuri. Să fim alături de Echipa Naţională a României", a transmis Traian Băsescu, pe Facebook.

Naţionala de handbal feminin a României a suferit, duminică, la Nancy, prima înfrângere la Campionatul european din Franţa, scor 24-29, în faţa reprezentativa Olandei, în primul meci din grupa principală a doua. România ocupă locul doi în grupa principală a Campionatului European, cu patru puncte, la egalitate cu Germania şi Ungaria, ambele cu un meci în plus. Olanda este lider, cu şase puncte, iar Norvegia (două puncte) şi Spania (zero puncte) completează grupa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici