Mircea Sandu: Din sezonul viitor, Lucescu va fi în Turcia, probabil la Fenerbahce

Fostul preşedinte al FRF Mircea Sandu a declarat, luni, că antrenorul Mircea Lucescu va pleca de la Şahtior Doneţk şi va activa începând cu sezonul viitor în campionatul Turciei, probabil la Fenerbahce, club care l-a dorit încă de anul trecut.

245 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Din sezonul viitor, Lucescu va fi în Turcia, probabil la Fenerbahce

Mircea Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandu consideră că antrenorul român poate câştiga titlul în Turcia, dacă are la dispoziţie trei sezoane.

"Mircea Lucescu o să fie în Turcia, începând cu sezonul viitor. La una dintre alea trei. Probabil că la Fenerbahce. Nu cred că se duce în Rusia. Încă de anul trecut a fost căutat de Fenerbahce. Oriunde s-ar duce face treabă. El, dacă are trei ani la dispoziţie, în anul 2-3 câştigă campionatul, se duce în fazele superioare ale Champions League în mod cert".

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat săptămâna trecută că la finalul sezonului va părăsi gruparea ucraineană, dar contrar informaţiilor din presa turcă nu a discutat până acum cu niciun oficial din Turcia.

Mircea Lucescu se află la conducerea tehnică a echipei Şahtior Doneţk din 2004. Lucescu a pregătit în Turcia formaţiile Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004). De când a plecat din Turcia, numele tehnicianului român a fost vehiculat frecvent în legătură cu echipele importante din Super Lig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici