Monique Chantal, sora lui Patrick Ekeng: Fratele meu se simţea foarte obosit

Monique Chantal, sora cea mare a fotbalistului camerunez Patrick Ekeng a declarat pentru postul britanic de televiziune BBC că fratele său s-a simţit foarte obosit înaintea meciului de vineri cu Viitorul Constanţa.

5209 afișări
Imaginea articolului Monique Chantal, sora lui Patrick Ekeng: Fratele meu se simţea foarte obosit

Monique Chantal, sora lui Patrick Ekeng: Fratele meu se simţea foarte obosit

"I-a spus celui mai bun prieten că se simte foarte obosit şi că nu poate juca. Patrick era foarte generos, era un gentleman. Este extrem de dureros ceea ce se întâmplă, lasă în urmă o familie frumoasă, e ca un coşmar ce trăim noi acum" a declarat pentru BBC, Monique Chantal, sora cea mare a camerunezului Patrick Ekeng.

Mama fotbalistului, Celine Chem spune că a vorbit ultima data cu fiul său joi seară, cu 24 de ore înainte de tragedie, despre casa pe care Patrick Ekeng o construia în capitala Camerunului, Yaounde.

" În mod normal vorbeam în fiecare zi. Dar pentru că ma aflam în sat, a trimis pe cineva să mă vadă şi urma să-l sun eu când ma întorceam. E dificil să vorbesc acum despre fiul meu, dar cred în Dumnezeu şi mă supun dorinţei Lui. Dacă acesta este fotbalul şi aşa trebuie să fie viaţa fotbaliştilor profesionişti atunci ar trebui să reflectăm serios la acest lucru.” a spus mama fotbalistului Patrick Ekeng

BBC notează că oficialii clubului Dinamo au anunţat că vor suporta toate costurile privind repatrierea fotbalistului Camerunez.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici