Mulţescu: Am propus conducerii clubului excluderea lui Boubacar din lot

Antrenorul echipei FC Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a declarat, marţi, că a avut un conflict cu mijlocaşul Mansaly Boubacar la meciul cu Viitorul Constanţa, disputat la Chiajna, în urma căruia a propus conducerii clubului excluderea fotbalistului senegalez din lot.

151 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Am propus conducerii clubului excluderea lui Boubacar din lot

Mansaly Boubacar (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

"La pauză l-am schimbat pe Boubacar şi a reacţionat. S-a ridicat către mine şi vorbea mai tare. Ne-a stricat o mare parte din pauză. Eu am propus să-l excludem din lot. Eu propun, conducerea ratifică. Înaintea unui meci cu Steaua e nevoie de linişte şi nu de conflicte. Am mai avut o discuţie în contradictoriu cu el după meciul de la Timişoara. Nu de maniera asta. S-a pregătit şi i-am mai dat o şansă. Şi anul trecut a fost un episod, cu Ţălnar. Pe mine nu m-a mulţumit nici în Anglia, nici astăzi", a spus Mulţescu, la DigiSport, care a adăugat că la derbiul cu Steaua va fi folosit brazilianul Elton în linia de mijloc.

Întrebat dacă este adevărat că jucătorii Sorin Strătilă şi Andrei Cristea vor fi împrumutaţi la Concordia Chiajna, Mulţescu a răspuns: "Eu nu ştiu nimic. Ştiu că Strătilă a plecat ieri şi nu a intrat în cantonament. Aseară, după meci, noi am rămas în cantonament şi Strătilă nu s-a prezentat. Am înţeles că e în discuţie să plece la Chiajna. E posibil ca şi Andrei Cristea să plece, dar el era de la începutul pregătirii anunţat că pleacă undeva".

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, luni seară, la Chiajna, scor 0-0, cu echipa Viitorul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici