Mutu deplânge decesul unui prieten al său: "Odihneşte-te în pace, mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine"

Fotbalistul echipei Ajaccio Adrian Mutu a postat un mesaj pe contul său de Twitter, în care îşi arată recunoştinţa faţă de fondatorul clinicii Sporting Chance, unde românul a urmat un program de reabilitare, Peter Kay, decedat, marţi, la vârsta de 52 de ani.

231 afișări
Imaginea articolului Mutu deplânge decesul unui prieten al său: "Odihneşte-te în pace, mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine"

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Odihneşte-te în pace, prietene drag Peter Kay! Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine... Îmi vei lipsi", a scris, vineri, Mutu.

După ce a fost depistat pozitiv cu cocaină în 2004, când evolua la Chelsea, Mutu a urmat un program de consiliere la clinica Sporting Chance, fondată de Peter Kay şi de fostul fotbalist Tony Adams.

Kay şi fostul căpitan al echipei Arsenal Londra au pus bazele clinicii în anul 2000, cu scopul de a oferi ajutor specializat sportivilor care au probleme cu privire la dependenţa de alcool, droguri, jocuri de noroc etc. Printre vedetele tratate la această clinică s-au numărat Paul Gascoigne, Joey Barton, Paul Merson, Clarke Carlisle, Kenny Sansom şi Kelly Smith.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici