Napoli n-are rival în Serie A: victorie clară la Torino

Napoli n-are rival în Serie A: victorie clară la Torino

122 afișări
Imaginea articolului Napoli n-are rival în Serie A: victorie clară la Torino

Napoli n-are rival în Serie A: victorie clară la Torino

Osimhen şi-a consolidat şi el poziţia de golgheter al competiţiei cu o dublă reuşită, cu care a ajuns la 21 de goluri în 27 de etape.

El a deschis scorul în minutul 9, după o lovitură de colţ executată de Zielinski. Sanabria putea egala peste câteva minute, dar şutul său a nimerit bara.

Kvaratskhelia a făcut 0-2, în minutul 35, din penalty, stabilind scorul la pauză.

După reluare, Osimhen a dus scorul la 0-3, cu o lovitură de cap bine plasată, din centrarea foarte bună a lui Olivera.

Ndombele a stabilit scorul final, cu un şut din careu, fructificând pasa lui Kvaratskhelia.

Napoli are 71 de puncte, cu 21 mai multe decât ocupanta locului 2, Inter, care joacă duminică cu Juventus Torino, pe teren propriu.

Torino ocupă locul 11, cu 37 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
napoli,
torino,
serie a

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici