Naţionala României a învins echipa Metaloglobus, scor 5-0, într-un meci de pregătire

Reprezentativa României a învins, sâmbătă, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa Metaloglobus, din Liga a III-a, într-un meci de verificare disputat la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, informează frf.ro.

169 afișări
Imaginea articolului Naţionala României a învins echipa Metaloglobus, scor 5-0, într-un meci de pregătire

Naţionala României a învins echipa Metaloglobus, scor 5-0, într-un meci de pregătire

Echipa trimisă pe teren de selecţionerul Anghel Iordănescu a fost următoarea: Tătăruşanu - Săpunaru, Moţi, Chiricheş, Sepsi - Grigore, Pintilii - Maxim, Bicfalvi, Bumba - Andone.

Din minutul 3, echipa României a condus cu 1-0 prin golul marcat de Florin Andone. În minutul 13, Maxim a înscris pentru 2-0 după assistul lui Andone, pentru ca, în minutul 16, acelaşi Andone să reuşească dubla, din pasa lui Maxim, şi să ducă scorul la 3-0. În minutul 27, Bicfalvi a făcut 4-0 la finalul unei acţiuni în care "tricolorii" au pasat numai din prima.

La pauză, au fost cinci înlocuiri în echipa României: au intrat Vătăjelu (în locul lui Sepsi), Papp (Săpunaru), Hoban (Moţi), Florin Tănase (Andone) şi Lung jr. (Tătăruşanu). În partea secundă, Tătăruşanu a apărat poarta lui Metaloglobus.

În minutul 60, Bicfalvi a reuşit şi el dubla pentru 5-0, assist Maxim.

Ultima înlocuire în echipa României a avut loc în minutul 67: Alexandru Păun (jucător din lotul U21 chemat pentru acest joc alături de Florin Tănase) a intrat în locul lui Bumba.

De luni, "tricolorii" vor fi în formulă completă pentru pregătirea meciului cu Irlanda de Nord, programat sâmbăta viitoare, în preliminariile Campionatului European din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici