Novak Djokovic, în finală la Tel Aviv, după ce l-a învins pe Roman Safiullin

Novak Djokovic va juca prima sa finală de la câştigarea Wimbledon în iulie, după ce l-a învins sâmbătă pe rusul Roman Safiullin în semifinalele Tel Aviv Open.

289 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic, în finală la Tel Aviv, după ce l-a învins pe Roman Safiullin

Novak Djokovic, în finală la Tel Aviv, după ce l-a învins pe Roman Safiullin

Potrivit BBC, Djokovic, principalul favorit, l-a învins pe Safiullin, numărul 104 mondial, cu 6-1 7-6 (7-3).

După ce nu a putut intra în Statele Unite din cauza statutului său de vaccinare împotriva coronavirusului, Djokovic a mai jucat doar un singur turneu de la Wimbledon.

Jucătorul de 35 de ani îl va înfrunta în finala de la Tel Aviv pe croatul Marin Cilic, al doilea favorit, după ce acesta l-a învins pe francezul Constant Lestienne cu 7-5 6-3.

Djokovic a câştigat al 21-lea său titlu de Grand Slam la Wimbledon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici