O pereche de adidaşi purtată de Michael Jordan a fost vândută cu peste 33.000 de dolari

O pereche de adidaşi purtată de fostul baschetbalist Michael Jordan în perioada universităţii a fost vândută la o licitaţie cu peste 33.000 de dolari, a anunţat, joi, presa americană, citată de AFP.

250 afișări
Imaginea articolului O pereche de adidaşi purtată de Michael Jordan a fost vândută cu peste 33.000 de dolari

O pereche de adidaşi purtată de Michael Jordan a fost vândută cu peste 33.000 de dolari (Imagine: cbssports.com)

Conform publicaţiei Complex, perechea de adidaşi de culoare albastru deschis a fost vândută pentru 33.378 de dolari.

Cumpărătorul a dorit să rămână anonim, la fel ca şi vânzătorul despre care s-a aflat totuşi că este un prieten din liceu al lui Michael Jordan.

Conform unei agenţii specializate în vânzarea de suveniruri, adidaşii au fost purtaţi de Jordan în primul an de universitate la North Carolina, în sezonul 1981-1982. Universitatea North Carolina a câştigat în acel sezon titlul universitar, după ce a învins în finală universitatea Georgetown cu un coş decisiv înscris de Michael Jordan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici