Oana Manea: Suntem mulţumite de medalie, dar cred că finala ar fi trebuit jucată cu noi şi Norvegia

Pivotul Oana Manea a afirmat, luni noapte, la sosirea de la Campionatul Mondial, că este extrem de mulţumită de medalia de bronz, subliniind că finala competiţiei ar fi trebuit jucată de România şi Norvegia.

228 afișări
Imaginea articolului Oana Manea: Suntem mulţumite de medalie, dar cred că finala ar fi trebuit jucată cu noi şi Norvegia

Oana Manea: Suntem mulţumite de medalie, dar cred că finala ar fi trebuit jucată cu noi şi Norvegia (Imagine: Marius Ionescu/Mediafax Foto)

"Suntem foarte mulţumite de această medalie. Pentru că atunci când am plecat nu ştiu câtă lume ne dădea şanse la o medalie. Este un cadou pe care ni le-am facut singure, am dat totul pe teren pentru această medalie. Şi finala mică a fost la fel de disputată, s-a văzut asta. Eu cred că finala ar fi trebuit jucată de noi şi Norvegia. Următorul obiectiv este să mă odihnesc un pic. Apoi să ajungem la Olimpiadă pentru că asta îşi doreşte orice sportiv. Nu ne-am gândit la bani, noi ştiam obiectivul nostru şi apoi au apărut discuţiile legate de prime", a declarat Manea.

Lotul echipei naţionale a României a ajuns luni noapte la Bucureşti, fiind aşteptat la salonul oficial al Aeroportului Henri Coandă de ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală şi de preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu.

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat, duminică, la Herning, medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a învins reprezentativa Poloniei, în finala mică, cu scorul de 31-22 (15-8), tricolorele obţinând o medalie mondială după 10 ani şi prima de bronz din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici