Paolo Maldini a fost numit director tehnic la AC Milan

Fostul mare fundaş Paolo Maldini a fost numit director tehnic la AC Milan, a anunţat vineri gruparea italiană, în timp ce croatul Zvonimir Boban s-a alăturat conducerii clubului ca şef operaţiuni fotbal.

304 afișări
Imaginea articolului Paolo Maldini a fost numit director tehnic la AC Milan

Paolo Maldini a fost numit director tehnic la AC Milan

Paolo Maldini deţinea anterior funcţia de director de strategie sportivă şi dezvoltare în cadrul clubului.

"Paolo întruchipează calităţile şi valorile necesare clubului nostru. Sunt foarte fericit că îl avem alături. Cu el aproape, vom reuşi să construim un club modern, format din profesionişti de cea mai înaltă calitate. Sunt încrezător că Paolo va putea să-şi proiecteze experienţa, viziunea şi calităţile de lider asupra grupării. Paolo este o parte integrantă din AC Milan şi cunoaşte bine drumul către succe. Este un reper important pentru noi toţi", a declarat administratorul delegat Ivan Gazidis, într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Paolo Maldini, în vârstă de 50 de ani, a jucat timp de 25 de ani la gruparea "rossonerilor", câştigând nu mai puţin de 25 de trofee cu această echipă.

El va lucra alături de administratorul delegat Ivan Gazidis şi de fostul său coleg de la AC Milan, Zvonimir Boban, care a fost numit în funcţia de şef operaţiuni fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici