Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna, scor 2-0, în Liga I

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I.

289 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna, scor 2-0, în Liga I

Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna, scor 2-0, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de De Lucas '27 şi Dore '76.

1-0: De Lucas a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la 26 de metri, cu un şut aproape de vinclu.

În minutul 50, Priso a trimis mingea în poarta oaspeţilor, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

2-0: Dore a reluat imparabil cu capul în stânga lui Râmniceanu, de la 10-11 metri, o centrare de pe dreapta, a lui Alcenat.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Benga, Guilherme - Hoban, De Lucas - Priso (Fernandez '64), Teixeira (Mustivar '60), Boudjemaa - Camara (Dore '70). Antrenor: Cosmin Contra.

Concordia Chiajna: Râmniceanu - Creţu, Leca, Melinte, Savin - M. Neagu (Strătilă '67), N. Roşu, Fl. Purece, V. Coşereanu - Wellington, Onduku (Zaharia '90+1). Antrenor: Ionuţ Chirilă.

Cartonaşe galbene: Teixeira '13, Priso '53, Benga '85, Hoban '90+1 / Creţu '60

Arbitri: Adrian Comănescu (central) - Aurel Oniţă, Vladimir Urzică (asistenţi) - Ionuţ Valentin Iugulescu (rezervă)

Observatori: Corneliu Fecioru, Alexandru Popescu.

La meci au asistat aproximativ 9.000 de spectatori.

Înainte de începerea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Constantin Moldoveanu, fostă glorie a Petrolului care a decedat recent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici