Portarul Wiland, eroul lui Copenhaga în meciul cu Juventus: Nu am mai apărat nicodată atâtea şuturi într-un meci

Portarul Johan Wiland, principalul "obstacol" în calea echipei Juventus către o victorie pe Stadionul Parken, în faţa formaţiei FC Copenhaga, a declarat după întâlnirea de marţi din Liga Campionilor că nu a mai apărat niciodată atât de multe şuturi într-un meci, informează site-ul oficial al UEFA.

198 afișări
Imaginea articolului Portarul Wiland, eroul lui Copenhaga în meciul cu Juventus: Nu am mai apărat nicodată atâtea şuturi într-un meci

Johan Wiland (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"N-am apărat niciodată atât de multe şuturi într-un meci. Am avut două intervenţii importante în prima repriză, în care i-am ţinut la distanţă pe cei de la Juventus. Dar în repriza a doua noi am obosit şi Juventus a preluat controlul. Intervenţia de care sunt mândru a fost la şutul lui Paul Pogba din prima repriză. Am fost norocos că mingea a lovit piciorul meu. Una peste alta, un punct obţinut în faţa unei echipe mari ca Juventus reprezintă un bun rezultat", a spus suedezul.

Juventus Torino (Italia) a remizat, marţi, cu FC Copenhaga (Danemarca), scor 1-1, în prima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor. Danezii au marcat prin Jorgensen, în minutul 14, italienii înscriind prin Quagliarella '54. În această întâlnire, torinezii au şutat de 25 de ori la poartă, de 13 ori nimerind spaţiul porţii. Raportul cornerelor a fost de 16-3, în favorea echipei Juventus.

În cealaltă partidă a grupei, Real Madrid a învins, în deplasare, cu scorul de 6-1, formaţia turcă Galatasaray Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici