Primarul oraşului Rio de Janeiro: Este ruşinos că Brazilia va găzdui Jocurile Olimpice din 2016

Primarul oraşului Rio de Janeiro, Eduardo Paes, a declarat miercuri, într-un interviu, că este ruşinos faptul că Brazilia va găzdui Jocurile Olimpice din 2016, deoarece ţara sa nu are o adevărată politică sportivă.

1408 afișări
Imaginea articolului Primarul oraşului Rio de Janeiro: Este ruşinos că Brazilia va găzdui Jocurile Olimpice din 2016

Primarul oraşului Rio de Janeiro: Este ruşinos că Brazilia va găzdui Jocurile Olimpice din 2016 (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Este o ruşine că Brazilia va organiza Jocurile Olimpice din 2016. Va trebui să avem grijă de moştenirea pe care această competiţie o va lăsa oraşului Rio de Janeiro, iar guvernul federal va trebui să întocmească o politică sportivă. Nu ştim cine va administra această moştenire. Este scandalos, este o ruşine cum merg lucrurile în această ţară. Este dificil de administrat sportul din Brazilia cu astfel de conducători în funcţii. Ei sunt în posturi pe viaţă", a spus Paes pentru postul de televiziune ESPN.

Interviul integral oferit de primarul oraşului Rio de Janeiro pentru postul de televiziune ESPN va fi difuzat vineri.

Membrii Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) au ales, în octombrie 2009, oraşul Rio de Janeiro ca gazdă a Jocurilor Olimpice de vară din 2016, competiţie pentru organizarea căreia au mai candidat Chicago, Tokyo şi Madrid.

Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro vor avea loc în perioada 5-21 august 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici