Probleme medicale în lotul Turciei înainte de meciul cu România

Jucătorii Arda Turan şi Gokhan Gonul nu au putut participa la antrenamentul de duminică al naţionalei Turciei, la Istanbul, din cauza unor infecţii la căile respiratorii, ei rămânând pe durata şedinţei de pregătire la hotel, sub tratament, informează site-ul oficial al Federaţiei Turce de Fotbal.

318 afișări
Imaginea articolului Probleme medicale în lotul Turciei înainte de meciul cu România

Probleme medicale în lotul Turciei înainte de meciul cu România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, la antrenament Burak Yilmaz a avut o problemă la piciorul drept şi Mustafa Pektemek a suferit o lovitură la genunchiul drept, cei doi neterminând şedinţa de pregătire.

Echipa Turciei a avut jucători absenţi şi la antrenamentul de sâmbătă: Umut Bulut (întindere), Nuri Şahin (întindere la piciorul drept) şi Burak Yilmaz (edem).

Reprezentativa Turciei a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), selecţionata Andorrei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, din care face parte şi România. Golurile au fost marcate de Umut Bulut '35, '39, '68, Burak Yilmaz '64 şi Arda Turan '90+4.

România a învins, tot vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei. Golurile au fost marcate de Ciprian Marica '2, Mihai Pintilii '31 şi Cristian Tănase '88.

Următorul meci al naţionalei României va avea loc, marţi, de la ora 21.00, tot pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici