Reghecampf a ajuns în Arabia Saudită. Ce primire i-au făcut fanii echipei Al Hilal - VIDEO

Fostul antrenor al Stelei Laurenţiu Reghecampf a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, la Riad, pentru a prelua conducerea tehnică a echipei Al Hilal.

339 afișări
Imaginea articolului Reghecampf a ajuns în Arabia Saudită. Ce primire i-au făcut fanii echipei Al Hilal - VIDEO

Reghecampf a ajuns în Arabia Saudită (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

Românul a fost întâmpinat pe aeroport de un grup numeros de fani ei echipei saudite, care i-au scandat numele.

Laurenţiu Reghecampf a fost numit, luni, în funcţia de antrenor al formaţiei Al Hilal, el semnând un contract pe două sezoane. Tot luni, Al Hilal a anunţat rezilierea contractului lui Sami Abdullah Al-Jaber, care pregătea echipa din 27 mai 2013.

Reghecampf a antrenat echipa Steaua în ultimele două sezoane, reuşind să câştige cu gruparea stelistă două titluri de campioană a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici