Rezultate spectaculoase în Premier League. Liverpool, aproape de un record absolut în istoria competiţiei / Haaland, primul hat-trick pentru City

  • Liverpool a spulberat-o, în faţa suporterilor de pe Anfield, pe Bournemouth, cu o victorie categorică.
  • Manchester City revine de la 0-2 şi o învinge pe Crystal Palace, în timp ce Erling Haaland iese în evidenţă cu cele trei goluri înscrise.
  • Chelsea şi Manchester United obţin victorii la limită.
1292 afișări
Imaginea articolului Rezultate spectaculoase în Premier League. Liverpool, aproape de un record absolut în istoria competiţiei / Haaland, primul hat-trick pentru City

Sursa foto: AP

După un început de sezon fără victorie şi o înfrângere descurajantă în faţa marii rivale, United, Liverpool şi-a propus să se impună sâmbătă împotriva lui Bournemouth.

O victorie cu 9-0, egalând recordul pentru cea mai mare victorie din istorie în Premier League, transmite un mesaj puternic.

Liverpool a spulberat-o pe Bournemouth pe Anfield pentru a lăsa în urmă dificultăţile de la începutul sezonului, Roberto Firmino marcând două goluri şi oferind alte trei pase de gol, notează AP.

Cele mai mari victorii din Premier League:

  • Liverpool 9-0 Bournemouth (2022)
  • Manchester United 9-0 Southampton (2021)
  • Leicester City 9-0 Southampton (2019)
  • Manchester United 9-0 Ipswich Town (1995)

Haaland, hat-trick pentru City

Manchester City a arătat, de asemenea, că nu poate fi niciodată scoasă din calcul, după ce campioana în exerciţiu s-a văzut condusă cu două goluri pentru al doilea meci consecutiv. Erling Haaland a marcat un hat trick în repriza a doua, iar City s-a mobilizat pentru a învinge pe Crystal Palace cu 4-2 acasă, după ce a reuşit să obţină doar o remiză 3-3 la Newcastle la sfârşitul săptămânii trecute.

United şi Chelsea, victorii la limită

Manchester United şi Chelsea au câştigat, de asemenea, fiind o zi bună pentru puterile tradiţionale ale Premier League.

United a obţinut două victorii consecutive în Premier League pentru prima dată din februarie, învingând Southampton cu 1-0 în deplasare, graţie unui gol marcat în repriza a doua de Bruno Fernandes.

Chelsea a trecut peste eliminarea timpurie a lui Connor Gallagher şi a învins Leicester cu 2-1 pe Stamford Bridge, după două goluri ale lui Raheem Sterling.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici