Roger Federer a câştigat turneul de la Cincinnati

Tenismanul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul 3, a câştigat, duminică, turneul de la Cincinnati, dotat cu premii în valoare totală de 2.430.000 de dolari.

21 afișări
Imaginea articolului Roger Federer a câştigat turneul de la Cincinnati

Roger Federer a câştigat turneul de la Cincinnati (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Federer l-a învins, în finală, cu scorul de 6-7 (5/7), 7-6 (7/1), 6-4, pe americanul Mardy Fish, beneficiar al unui wild-card.

Elveţianul şi-a păstrat astfel titlul cucerit anul trecut la Cincinnati şi a ajuns la al 63-lea turneu câştigat în carieră. Federer, care a jucat a 90-a finală, a obţinut al doilea succes din acest an, după ce s-a impus la Australian Open.

"A fost un meci perfect din partea ambilor jucători, dar în tenis doar unul poate câştiga. Mardy Fish ar fi meritat să câştige acest meci şi turneul, deoarece a jucat bine", a spus Federer.

Pentru victoria obţinută la Cincinnati, Federer va primi 1.000 de puncte ATP şi un cec în valoare de 443.500 de dolari, în timp ce Fish va încasa 222.000 de dolari şi 600 de puncte ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici