Roman Abramovici i-a anunţat pe jucătorii lui Chelsea că noul antrenor este Guus Hiddink

Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, i-a anunţat pe jucătorii echipei Chelsea că noul antrenor este olandezul Guus Hidink, cu un contract valabil până la finalul sezonului, informeză presa engleză, citată de lequipe.fr.

340 afișări
Imaginea articolului Roman Abramovici i-a anunţat pe jucătorii lui Chelsea că noul antrenor este Guus Hiddink

Roman Abramovici i-a anunţat pe jucătorii lui Chelsea că noul antrenor este Guus Hiddink (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Abramovici ar făcut acest anunţ la Cobham, baza de pregătire a campioanei Angliei, la finalul antrenamentului. El le-ar fi spus fotbaliştilor şi motivele care au stat la baza despărţirii de tehnicianul Jose Mourinho. Abramovici a spus că nu a dorit să-l demită pe portughez, dar nu a avut de ales, ţinând cont că echipa se află la numai un punct de primul loc retrogradabil.

Hiddink, 69 de ani, care a antrenat ultima dată naţionala Olandei, nu va sta pe banca tehnică la meciul cu formaţia lui Costel Pantilimon, Sunderland, programat sâmbătă, de la ora 17.00, la Londra, în etapa a XVII-a a Premier League.

Clubul Chelsea Londra a anunţat, joi, pe site-ul oficial, despărţirea pe cale amiabilă de antrenorul Jose Mourinho, la şapte luni după ce a câştigat titlul în Premier League.

În acest sezon, Chelsea a avut un start ratat în Premier League şi ocupă locul 16 după 16 etape, cu 15 puncte, unul mai mult decât primul loc retrogradabil. În schimb, formaţia londoneză a reuşit calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde va întâlni echipa franceză Paris Saint-Germain.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici