Rudi Garcia, noul antrenor al echipei AS Roma

Tehnicianul francez Rudi Garcia, care în sezonul trecut a pregătit echipa OSC Lille, a semnat un contract pe doi ani cu formaţia AS Roma, la care este legitimat şi portarul român Bogdan Lobonţ a anunţat, duminică, Corriere dello Sport.

411 afișări
Imaginea articolului Rudi Garcia, noul antrenor al echipei AS Roma

Rudi Garcia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform sursei citate, tehnicianul francez s-a întâlnit, sâmbătă, la Barcelona, cu directorul sportiv al clubului italian, Walter Sabatini, şi au pus la punct detaliile înţelegerii.

Garcia va primi un salariu stagional de 1,5 milioane de euro şi va avea opţiune de prelungire pentru încă un an a contractului, iar obiectivul este ocuparea unui loc de cupe europene.

Rudi Garcia, în vârstă de 49 de ani, a mai pregătit în cariera sa formaţiile AS Saint-Etienne, Dijon şi Le Mans. În sezonul 2010-2011 a câştigat campionatul şi Cupa Franţei cu OSC Lille.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici