Rugby: Ajutor primit de Timişoara Saracens din partea suporterilor echipei Harlequins

Un fan al echipei engleze Harlequins a demarat o strângere de fonduri pe un forum al suporterilor grupării pentru a o ajuta pe campioana României, Timişoara Saracens, să adune o parte din suma de 30.000 euro cu care a fost amendată de EPCR pentru nedisputarea partidei cu Stade Francais.

236 afișări
Imaginea articolului Rugby: Ajutor primit de Timişoara Saracens din partea suporterilor echipei Harlequins

Rugby: Ajutor primit de Timişoara Saracens din partea suporterilor echipei Harlequins

Conform site-ului gofundme.com/timişoara, din donaţii s-au colectat până acum aproape o mie de lire sterline, scopul fiind strângerea a 20.000 lire sterline.

Harlequins sunt în aceeaşi grupa cu Timişoara, Grupa 5 şi s-au impus în ambele partide împotriva „sarazinilor” din Banat, 75-3, pe teren propriu şi 42-3 la Timişoara. În acest weekend, clubul londonez va întâlni, pe Stade Francais, la Paris, un meci decisiv în vederea calificării pentru sferturile de finală ale Challenge Cup.

Timişoara Saracens întâlneşte azi, de la ora 21:35 (ora României) în ultimul meci al Grupei 5 din Challenge Cup, în deplasare, pe Edinburgh. Partida va inaugura noul stadion al scoţienilor, „Myreside”, unde aceştia vor juca toate meciurile de acasă, în locul mult mai cunoscutului stadion Murrayfield. În clasamentul grupei a 5-a din Cupa Challenge, primul loc este ocupat de Edinburgh Rugby, cu 19 puncte, urmată de Harlequins, cu 18 puncte, Stade Francais, cu 16 puncte, şi Timişoara Saracens, 0 puncte.

Vicepreşedintele clubului Timişoara Saracens, Dusan Filipaş, a afirmat că gruparea bănăţeană îşi asumă decizia Comisiei de Disciplină a EPCR şi repercusiunile impuse, potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Rugby.

Comisia de Disciplină a European Rugby Cup Tournament a decis, miercuri, 18 ianuarie, să acorde victoria, la „masă verde”, cu 28-0 echipei Stade Francais, după ce Timişoara nu a reuşit să asigure, pe 14 ianuarie, condiţiile necesare pe stadionul „Dan Păltinişanu” pentru disputarea meciului din grupa a V-a a Challenge Cup contra echipei din Paris, partida fiind anulată. De asemenea, clubul a fost sancţionat cu o amendă de 30.000 euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici