Rusescu va fi împrumutat de FC Sevilla la Sporting Braga

Atacantul Raul Rusescu va fi împrumutat, în perioada de transferuri din ianuarie, de formaţia spaniolă FC Sevilla echipei portugheze Sporting Braga, clubul lusitan având opţiunea de a-l cumpăra pe jucătorul român în vară, a declarat, miercuri, impresarul Victor Becali.

86 afișări
Imaginea articolului Rusescu va fi împrumutat de FC Sevilla la Sporting Braga

Raul Rusescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este un pas bun, pentru că sunt convins că va juca titular la Braga. Ei au şi o opţiune de cumpărare din vară. Pentru Raul este important să joace şi atunci am ales această soluţie, care convine şi clubului şi jucătorului şi se va perfecta în zilele următoare", a spus Becali, la Sport.ro.

Golgheterul Ligii I în sezonul trecut, Raul Rusescu, a fost transferat, în iunie, de la Steaua la echipa FC Sevilla, cu care a semnat un contract pe cinci ani. Sevilla a plătit clubului bucureştean suma de 2,2 milioane de euro pentru Rusescu. El a evoluat în şapte partide pentru formaţia spaniolă, dintre care numai una în campionat, marcând trei goluri, toate în Liga Europa.

Braga, formaţie eliminată din play-off-ul Ligii Europa de Pandurii Târgu Jiu, ocupă locul 7 în prima ligă portugheză, cu 19 puncte, în 14 etape. Pe primele trei locuri sunt clasate Sporting Lisabona, FC Porto şi Benfica, toate cu câte 33 de puncte, despărţite de golaveraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici