Scandal într-o benzinărie din Botoşani, unul dintre participanţi având o armă

Două persoane au fost reţinute, iar alte două au fost amendate, după ce au fost implicate într-un conflict într-o benzinărie din municipiul Botoşani, unul dintre suspecţi, care era băut, folosind un pistol cu care i-a ameninţat pe ceilalţi.

235 afișări
Imaginea articolului Scandal într-o benzinărie din Botoşani, unul dintre participanţi având o armă

Scandal într-o benzinărie din Botoşani, unul dintre participanţi având o armă (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani, Anca Silion, incidentul a avut loc în 11 ianuarie, fiind sesizat prin 112 în jurul orei 03.30.

Sursa citată a precizat că a fost vorba despre un conflict izbucnit într-o benzinărie din municipiul Botoşani şi în care au fost implicate patru persoane. Unul dintre participanţi a folosit, în timpul altercaţiei, un pistol cu care i-a ameninţat pe ceilalţi, însă fără a trage focuri de armă, a susţinut Silion.

Reprezentantul Poliţiei a mai precizat că bărbatul care a folosit pistolul avea permis port-armă, iar în momentul incidentului era băut, având o alcoolemie de 0,93 la mie.

În acest caz au fost reţinute două persoane - bărbatul care a folosit pistolul şi un altul care l-a instigat, iar celelalte două persoane implicate în scandal au fost amendate.

Conform sursei citate, cei patru sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii publice, ameninţare şi alte violenţe.

Incidentul din benzinărie a fost filmat, fiind dat publicităţii după ce filmuleţul a apărut pe Youtube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici