Simona Halep debutează marţi, la ora 12.00, la Roland Garros

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, va debuta, marţi, la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros, meciul cu rusoaica Alisa Kleibanova fiind programat de la ora 12.00, pe arena principală "Philippe Chatrier", informează site-ul oficial al competiţiei.

294 afișări
Imaginea articolului Simona Halep debutează marţi, la ora 12.00, la Roland Garros

Simona Halep (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Tot pe Philippe Chatrier va debuta şi Victor Hănescu, el urmând să evolueze în ultimul meci de pe acest teren împotriva francezului Gael Monfils, al 23-lea favorit al competiţiei.

Jucătoarea Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 26, o va întâlni, marţi, de la ora 12.00, în primul tur, pe Aleksandra Wozniak (Canada) în primul meci de pe terenul 8, partidă reprogramată de luni. Tot în primul meci, de la ora 12.00, dar pe terenul 14, Alexandra Cadanţu va juca împotriva olandezei Kiki Bertens.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 13, va întâlni, marţi, cuplul francez Adrian Mannarino/Benoit Paire, în meciul trei de pe terenul 16.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici