Simona Halep, nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea lunii octombrie/ Fanii vor decide câştigătoarea

Simona Halep mai poate primi o distincţie importantă după ce s-a încoronat regina tenisului. Sportiva din Constanţa a fost nominalizată de Asociaţia Tenisului Feminin la premiul pentru cea mai bună jucătoare a lunii octombrie.

320 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea lunii octombrie/ Fanii vor decide câştigătoarea

Simona Halep, nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea lunii octombrie

Simona Halep (1 WTA) are două contracandidate importante în cursa pentru titlul de jucătoarea lunii, pe daneza Caroline Wozniacki (3 WTA) şi pe americanca Venus Williams (5 WTA). Cele două rivale ale Simonei au disputat finala Turneului Campioanelor, câştigată de Caroline cu 6-4, 6-4, însă şi românca a realizat lucruri importante în octombrie.

Halep are şanse reale să cucerească acest premiu onorific, pentru că luna trecută şi-a îndeplinit visul de a deveni lider mondial. S-a întâmplat la turneul de la Beijing, în cadrul căruia a ajuns în finală după ce le-a învins pe Maria Şarapova şi pe Jelena Ostapenko. E adevărat că Simona nu a mai convins la Turneul Campioanelor, pe care l-a părăsit încă din faza grupelor.

Fanii din întreaga lume vor decide cine este jucătoarea lunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici