Turneul de la Shenzhen | Româncele se duelează în sferturile probei de DUBLU. Halep/Begu contra Bara/Buzărnescu

Perechea formată din Simona Halep şi Irina Begu s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 626.750 de dolari.

1500 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Shenzhen | Româncele se duelează în sferturile probei de DUBLU. Halep/Begu contra Bara/Buzărnescu

Simona Halep şi Irina Begu au avansat în sferturile probei de dublu la turneul de la Shenzhen

Şi jucătoarele Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu s-au calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA la Shenzhen, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii de 626.750 de dolari, fază în care vor întâlni perechea Simona Halep/Irina Begu.

Bara şi Buzărnescu au trecut, în runda inaugurală, de favoritele cu numărul 4 ale competiţiei, rusoaica Natela Dzalamidze şi elveţianca Xenia Knoll, scor 6-3, 6-7 (6), 10-8. Partida a durat o oră şi 51 de minute.

La rândul lor, Begu şi Halep le-au învins, duminică dimineaţă, scor 5-7, 6-2, 11-9, pe chinezoaicele Xin-Yun Han şi Chen Liang, la capătul unui meci care a durat o oră şi 40 de minute.

Simona şi Irina au atins împreună faza semifinalelor la turneul de la Madrid 2017. La început de sezon, cuplul Halep/Begu va juca pentru o nouă semifinală, la Shenzhen, contra câştigătoarelor partidei dintre conaţionalele Irina Bara/Mihaela Buzărnescu şi Natela Dzalamidze/Xenia Knoll (Rusia/Elveţia).

Calificarea în sferturile probei de dublu de la Shenzhen este recompensată cu 3.852 de dolari şi 60 de puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici