Sorana Cîrstea, mesaj de despărţire transmis duminică seară

Sorana Cîrstea a postat pe Instagram un mesaj în care anunţă că nu va mai juca în 2023, ultima apariţie având loc la Transylvania Open.

23854 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, mesaj de despărţire transmis duminică seară

La 33 de ani, Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată jucătoare de tenis a României în clasamentul mondial, anunţă că se desparte de sezonul 2023, an care i-a adus rezultate bune şi bani mulţi (1.506.584 de dolari doar din premii de la concursuri).

Sportiva este pe locul 26 WTA, în condiţiile în care Simona Halep, cea care a ţinut multă vreme steagul sus, a fost scoasă din clasament, fiind în stare de suspendare.

„Sezonul de tenis 2023 s-a încheiat pentru mine. A adus momente uimitoare, amintiri frumoase, meciuri dure şi multe emoţii atât pozitive, cât şi provocatoare. Ca întotdeauna, vă mulţumesc tuturor pentru sprijin!”, a postat „Sori”, duminică seară, pe Instagram, primind aprecieri din partea unor colege din circuit, precum australianca Ajla Tomljanovic.

De asemenea, Anett Kontaveit (Estonia), recent retrasă din circuit din pricina unor probleme medicale, croata Donna Vekici şi Marius Copil i-au trimis „inimioare” de apreciere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici