Sorana Cîrstea va participa la turneul Tie Break Tens de la New York

Sorana Cîrstea a fost invitată să participe, pe 5 martie, la lansarea formatului Tie Break Tens pe teritoriul Statelor Unite, într-un eveniment găzduit de Madison Square Garden din New York.

598 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea va participa la turneul Tie Break Tens de la New York

Sorana Cîrstea va participa la turneul Tie Break Tens de la New York

Surorile Williams vor lua şi ele parte la concursul de tenis disputat într-un format inedit: nu se joacă game-uri sau seturi, ci un tie-break ca în proba de dublu, până la zece. Sorana este inclusă într-o distribuţie alături de patru jucătoare cu titluri de Mare Şlem în palmares: organizatorii au invitat şi două foste glorii ale sportului - pe franţuzoaica Marion Bartoli - cea care şi-a anunţat intenţia de a reveni în competiţie şi pe Daniela Hantuchova - retrasă anul trecut din tenis, în timpul turneului de la Wimbledon.

Jucătoarea din Târgovişte va reprezenta Europa, alături de Elina Svitolina (Ucraina, 4 WTA). CoCo Vandeweghe (18 WTA) va participa şi ea, iar numele celei de-a opta participante va fi anunţat ulterior.

Sorana Cîrstea revine în atenţia americanilor după ce, în iulie 2017, a participat la World Team Tennis, la Washington. Atunci, Sorana a învins-o pe Venus Williams, într-un set până la cinci, după ce a revenit de la scorul de 1-4.

Tie Break Tens se dispută după un sistem eliminatoriu în care învingătorul ia tot. Organizatorii pun la dispoziţie un premiu de un sfert de milion de dolari.

Simona Halep a câştigat în 2017 un turneu similar organizat la Madrid. În 14 minute, a câştigat finala cu Svetlana Kuzneţova, scor 10-6. Constănţeanca le mai învinsese pe Johanna Konta şi pe Monica Puig.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici