Spania a învins Tahiti, scor 10-0, cea mai mare diferenţă de goluri la un turneu FIFA

Reprezentativa Spaniei a învins selecţionata statului Tahiti, scor 10-0, în grupa B la Cupa Confederaţiilor, stabilind un record în ceea ce priveşte diferenţa de goluri la o fază finală a unui turneu FIFA.

191 afișări
Imaginea articolului Spania a învins Tahiti, scor 10-0, cea mai mare diferenţă de goluri la un turneu FIFA

Spania a învins Tahiti, scor 10-0, cea mai mare diferenţă de goluri la un turneu FIFA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Trei meciuri de la un turneu FIFA s-au încheiat la o diferenţă de nouă goluri: Ungaria - Coreea de Sud (9-0 la CM-1954), Iugoslavia-Zaïr (9-0 la CM-1974) şi Ungaria - El Salvador (10-1 la CM-1982). Spania a egalat astfel şi recordul de goluri marcat la un meci FIFA stabilit de unguri în 1982.

Joi seară, golurile Spaniei au fost marcate de Fernando Torres (5, 33, 57, 79), David Silva (31, 89), David Villa (39, 49, 64) şi Juan Mata (66).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici