Steaua Bucureşti a învins Oţelul Galaţi, scor 2-1, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Oţelul Galaţi, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I, disputat la Buzău, în meciul de debut al lui Ilie Stan în funcţia de antrenor al "roş-albaştrilor".

459 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti a învins Oţelul Galaţi, scor 2-1, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I

Steaua Bucureşti a învins Oţelul Galaţi, scor 2-1, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost înscrise de Nikolici '61 (penalti) şi Florin Costea '90+3 pentru Steaua, respectiv Punosevaci '15 pentru Oţelul.

0-1: Punosevaci a deviat mingea în poartă, în minutul 15, după un şut al lui Viglianti, de la marginea careului.

1-1: Centralul Alexandru Tudor a acordat penalti pentru Steaua, în minutul 61, după ce Tănase a căzut în careul gălăţenilor, ţinut de tricou de Skubici. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Nikolici.

În minutul 81, căpitanul echipei Oţelul, Sergiu Costin, a scos de pe linia porţii o minge trimisă de Tatu peste Grahovaci, care era ieşit la câţiva metri de buturi.

2-1: Florin Costea a stabilit scorul final al partidei, cu un şut din aproximativ 8 metri, după o centrare a lui Nikolici.

Steaua: Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Brandan - Bălan (Rusescu '69), Prepeliţă (Fl. Costea '77), Bourceanu, Tănase - Tatu, M. Costea (Nikolici '45). Antrenor: Ilie Stan.

Oţelul Galaţi: Grahovaci - Skubici, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu - Neagu, Giurgiu - Iorga (L. Buş '65), Viglianti, Frunză (Pena '77) - Punosevaci (Filip '86). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Iliev '77. Fl. Costea '90+3, Bourceanu '90+3 / Sălăgeanu '53, Skubici '61, Perendija '90+3.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Alexandru Tudor (central), Marius Nicoară, Gero Szabo (asistenţi) şi Dragoş Teodor (rezervă). Observatori au fost Cornel Sorescu şi Adrian Ionescu.

La partida de la Buzău au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Acest meci a marcat şi debutul lui Tiberiu Bălan la Steaua, după ce mijlocaşul a fost declarat, joi, liber de contractul pe care îl avea cu Sportul Studenţesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici