Şumudică: A fost lipsă de şansă, nu am putut să marcăm

Tehnicianul rapidist Marius Şumudică a declarat, luni seară, că doar jucătorii săi au fost lipsiţi de şansă şi nu au putut să marcheze la meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-0, din etapa a XXV-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Şumudică: A fost lipsă de şansă, nu am putut să marcăm

Şumudică: A fost lipsă de şansă, nu am putut să marcăm (George Filip/Mediafax Foto)

"Universitatea Craiova este o echipă care şi-a dorit foarte mult să facă un rezultat bun, au tras de timp, au fragmentat jocul, iar noi nu am găsit soluţie să marcăm. Nu lucrez la Renel sau ceva de genul ăsta să ştiu ce s-a întâmplat cu nocturna. Am câştigat un punct până la urmă, mergem înainte, joc din trei în trei zile, se simte şi oboseală. Am pierdut două puncte, dar ca joc ne-am creat situaţii. Noi suntem vinovaţi că nu am putut să câştigăm. A fost lipsă de şansă, nu am putut să marcăm. Este foarte greu în tribună", a declarat Şumudică.

Tehnicianul rapidist Marius Şumudică, suspendat, a urmărit meciul de la tribuna 0, de deasupra băncii de rezerve.

Formaţia Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni seară, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, în compania echipei Universitatea Craiova, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici