Surpriză la Laver Cup. Team World conduce după victoria lui Auger-Aliassime în faţa lui Djokovic

  • Echipa Restului Lumii a preluat duminică conducerea în turneul demonstrativ Laver Cup de la Londra.
  • Echipa Europei conducea după primele două zile cu 8-4, dar Restul Lumii a trecut în frunte, după ce s-a impus în primele două meciuri din ziua a treia.
382 afișări
Imaginea articolului Surpriză la Laver Cup. Team World conduce după victoria lui Auger-Aliassime în faţa lui Djokovic

Prima victorie a zilei a fost obţinută în meciul de dublu, de perechea alcătuită din Felix Auger-Aliassime şi Jack Sock, care i-au învins pe Matteo Berrettini şi Andy Murray, cu 2-6, 6-3, 10-8, ducând scorul la 8-7, în condiţiile în care în sistemul de joc de la Laver Cup victoriile din ziua a treia sunt recompensate cu 3 puncte.

A urmat meciul dintre acelaşi Felix Auger-Aliassime (13 ATP) împotriva lui Novak Dokovic (7 ATP). Canadianul a jucat mult mai curajos în faţa fostului număr mondial, care a fost afectat vizibil de lipsa de meciuri, sârbul nemaijucând un meci oficial de la Wimbledon.

Djokovic a început meciul cu un break, dar de la 2-0, canadianul a revenit cu trei game-uri consecutive, a mai cedat o dată pe serviciul lui Djokovic, după care a mai legat trei game-uri.

În setul doi, s-a mers cap la cap până la 6-6, cu câte un break de fiecare parte. În tiebreak, sârbul a pierdut ritmul şi a cedat repede, Felix Auger-Aliassime valorificând a doua minge de meci, dintre cele 4 procurate.

Scorul dintre Team Europa şi Team World este acum 8-10 când au mai rămas de jucat două jocuri, între Stefanos Tsitsipas (6 ATP) şi Frances Tiafoe (19 ATP), precum şi cel dintre Casper Ruud (2 ATP) şi Taylor Fritz (12 ATP).

O victorie a lui Tiafoe ar aduce victoria Restului Lumii, pentru prima dată în cele 5 ediţii de până acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici