Tenismanul Bernard Tomici, arestat la un hotel din Miami

Tenismanul australian Bernard Tomici, locul 25 ATP, a fost arestat la Miami, miercuri, după ce a organizat o petrecere în camera în care era cazat, deranjându-i pe ceilalţi clienţi ai hotelului, informează tmz.com.

173 afișări
Imaginea articolului Tenismanul Bernard Tomici, arestat la un hotel din Miami

Tenismanul Bernard Tomici, arestat la un hotel din Miami (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Clienţii hotelului s-au plâns de mai multe ori de gălăgie şi de faptul că muzica era prea tare, astfel că personalul de pază s-a prezentat la uşa camerei lui Tomici şi i-a cerut sportivului în vârstă de 22 de ani să dea muzica mai încet. Însă Bernard Tomici a gesticulat agresiv şi le-a închis uşa în nas reprezentanţilor hotelului. Conducerea hotelului a decis ca sportivul să fie evacuat şi a chemat poliţia. Poliţiştii le-au cerut lui Tomici şi invitaţilor acestuia să îşi strângă lucrurile şi să plece. Tomici a refuzat să părăsească incinta, astfel că a fost arestat.

Tomici a fost eliberat după ce a achitat o cauţiune de 2.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici