Tenismanul finlandez Jarkko Nieminen şi-a anunţat retragerea din activitate

Tenismanul finlandez Jarkko Nieminen, locul 91 ATP, şi-a anunţat, marţi, retragerea din activitate la finalul acestui sezon, informează L'Equipe.

100 afișări
Imaginea articolului Tenismanul finlandez Jarkko Nieminen şi-a anunţat retragerea din activitate

Tenismanul finlandez Jarkko Nieminen şi-a anunţat retragerea din activitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vă anunţ că acesta este ultimul meu sezon ca jucător profesionist. Voi mai juca la câteva competiţii în acest an şi mă voi retrage după turneul de la Stockholm, din octombrie. Acum, aştept cu nerăbdare să intru pentru ultima dată pe terenurile de la Wimbledon", a scris Nieminen, pe pagina sa de Facebook.

Turneul de la Stockholm se va desfăşura în perioada 19-25 octombrie.

Jarkko Nieminen, în vârstă de 33 de ani, a ocupat locul 13 în ierarhia ATP în 2006, aceasta fiind cea mai înaltă clasare din carieră. El a jucat 13 finale de simplu şi a câştigat două trofee, la Auckland în 2006 şi la Sydney în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici