Ţiriac: Hagi ar putea face un lucru senzaţional la naţională dacă îi dai zece ani

Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Gheorghe Hagi ar putea face un lucru senzaţional în funcţia de selecţioner dacă i s-ar oferi echipa naţională timp de zece ani.

233 afișări
Imaginea articolului Ţiriac: Hagi ar putea face un lucru senzaţional la naţională dacă îi dai zece ani

Ţiriac: Hagi ar putea face un lucru senzaţional la naţională dacă îi dai zece ani (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Hagi ar putea face un lucru senzaţional la naţională dacă îi dai zece ani. Şi tot ce e acum de 11-12-13 ani ar putea fi peste zece ani ce îi trebuie României la fotbal", a spus Ţiriac despre Gheorghe Hagi, antrenor care a refuzat, luni, oferta conducerii FRF de preluare a conducerii tehnice a primei reprezentative.

Referitor la refuzul lui Gheorghe Hagi, Ilie Năstase a declarat:

"Hagi ştie mai bine ca mine ce are de făcut. El are o şcoală de fotbal în care am văzut că este foarte implicat. Probabil că s-a gândit că lasă baltă tot ce a făcut până acum. Nu m-am sfătuit cu el. El nu vorbeşte de tenis cu mine. Am fost la un meci de fotbal când juca Steaua cu Bayern Munchen şi nu a zis un cuvânt, nu comenta. Nu o să conteze părerea mea acum. Dar Hagi trebuie să fie în fotbal, să conducă undeva. E un fost fotbalist extraordinar. Hagi ştie fotbal cât ştiu foarte puţini în ţara asta".

Năstase este de părere că Răzvan Lucescu nu ar fi trebuit să demisioneze din funcţia de selecţioner.

"Eu cred că nu ar fi trebuit să plece Lucescu în primul rând. Nu trebuia să lase echipa în momentul acesta. Să nu se înceapă şi la naţională cum a fost la Steaua, să se pună un antrenor o dată la două luni, ar fi păcat dacă s-ar întâmpla aşa ceva", a adăugat Ilie Năstase.

Foştii jucători de tenis au participat, marţi, la conferinţa de presă organizată cu ocazia schimbării titulaturii turneului ATP de la Bucureşti din BCR Open România în BRD Năstase Ţiriac Trophy. Programat în perioada 17-25 septembrie la Arenele BNR şi dotat cu premii în valoare de 368.450 de euro, turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy este singurul eveniment ATP World Tour 250 din România.

Hagi a refuzat, luni, oferta primită din partea FRF de a antrena echipa naţională în locul lui Răzvan Lucescu, care a demisionat la 4 iunie. Noul selecţioner ar urma să fie Victor Piţurcă, antrenor care a anunţat, marţi, că a acceptat "în principiu" propunerea preşedintelui FRF, Mircea Sandu, de a prelua naţionala.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici