Tricouri mai scumpe cu cinci euro după ce Real Madrid a câştigat CM al cluburilor

Gruparea Real Madrid va comercializa tricouri mai scumpe cu cinci euro după ce echipa antrenată de Carlo Ancelotti a câştigat recent Campionatul Mondial al cluburilor, informează L'Equipe.

181 afișări
Imaginea articolului Tricouri mai scumpe cu cinci euro după ce Real Madrid a câştigat CM al cluburilor

Tricouri mai scumpe cu cinci euro după ce Real Madrid a câştigat CM al cluburilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorii madrileni vor purta în premieră noile tricouri la meciul amical cu AC Milan, pe care îl vor disputa, marţi, cu AC Milan, la Dubai. Diferenţa faţă de vechile tricouri constă într-un ecuson "FIFA World Champions 2014" brodat în partea dreaptă, deasupra emblemei producătorului de echipamnt sportiv adidas.

Fanii vor putea cumpăra aceste tricouri cu 90 de euro bucata, faţă de 85 de euro cât costau cele vechi.

Formaţia Real Madrid, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a câştigat, la 20 decembrie, Campionatul Mondial al cluburilor, învingând în finala de la Marrakech, cu scorul de 2-0, echipa argentiniană San Lorenzo, care s-a impus în acest an în Copa Libertadores.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici